Povestea copiilor dumneavoastra incepe chiar aici, la Gradinita Georgi.

Am pregatit cu multa dragoste sali spatioase, zambitoare, cu multe jucarii , pentru copiii cu varstele cuprinse intre doi ani si sase ani.
Activitatile se desfasoara intr-un cadru securizat, cu persoane calificate, dedicate si asistenta medicala permanenta. Tinem mult ca dumneavoastra sa ii stiti in siguranta pe cei mici cat sunt in preajma noastra, motiv pentru care va oferim posibilitatea sa ii monitorizati video ori de cate ori simtiti nevoia. Nutritia este in corelatie cu restul activitatilor, este realizata de un medic nutritionist, iar preparatele sunt gatite cu atentie intr-o bucatarie proprie profesionala

Gradinita Georgi by After School Georgi se afla pe Prelungirea Ghencea, nr 163, in apropiere de Valea Oltului, un loc in care copiii sunt ajutati sa descopere importanta cunoasterii realitatii inconjuratoare.

Afla acum detalii » 0720 517 786

Fara costuri ascunse. 100% TRANSPARENTA

Solicita mai multe informatii!

Preturi Avantajoase

Gradinita Georgi ofera preturi aventajoase, pastrand in acelasi timp servicii de calitate superioara.

Bucatarie Proprie

Avem bucatarie proprie care respecta toate standardele, si promovam o nutritie sanatoasa pentru cei mici.

Cabinet Medical

Intrarea in comunitatea este mai usoara atunci cand punem pe primul plan preventia si controlul.

Supraveghere Video

Oferim transparenta totala, mai multa incredere si confort parintilor care ii pot urmari pe copii.

Despre Gradinita Georgi

Povestea copiilor dumneavoastra incepe chiar aici, la Gradinita Georgi.
Am pregatit cu multa dragoste sali spatioase, zambitoare, cu multe jucarii , pentru copiii cu varstele cuprinse intre doi ani si sase ani.

Atasamentul fata de meseria noastra cu siguranta il veti simti cand ne veti pasi pragul casei si il veti vedea treptat cand rezultatele copiilor vor fi vizibil imbunatatite.

Activitatile se desfasoara intr-un cadru securizat, cu persoane calificate, dedicate si asistenta medicala permanenta. Tinem mult ca dumneavoastra sa ii stiti in siguranta pe cei mici cat sunt in preajma noastra, motiv pentru care va oferim posibilitatea sa ii monitorizati video ori de cate ori simtiti nevoia. Nutritia este in corelatie cu restul activitatilor, este realizata de un medic nutritionist, iar preparatele sunt gatite cu atentie intr-o bucatarie proprie profesionala.

Gradinita Georgi by After School Georgi se afla pe Prelungirea Ghencea, nr 163, in apropiere de Valea Oltului, un loc in care copiii sunt ajutati sa descopere importanta cunoasterii realitatii inconjuratoare.

Varsta prescolara este o etapa de intensa dezvoltare a proceselor de cunoastere si a limbajului. In cadrul Gradinitei Georgi, alegem sa desfasuram un continut al activitatilor bine dozat si folosirea unor mijloace de eficienta mare pentru ca acest proces firesc sa se dezvolte optim.

In afara activitatilor obligatorii, in Gradinita Georgi se foloseste orice moment din viata copilului pentru a-l familiariza cu diferite obiecte si fenomene din imediata lui apropiere. Sosirea copiilor in gradinita, spalatul mainilor, jocurile si activitatile alese, programul distractiv, optionalele, plimbarile si jocurile in aer liber, momentele destinate mesei, contituie prilejuri favorabile pentru exersarea vorbirii in cele mai diferite situatii.

Impreuna cu dumneavoastra, parintii, vom construi personalitati puternice, echilibrate pentru viata.

Beneficii

 • Preturi atractive.
 • Unitate Scolara O.MEC 5421/31.08.2020
 • Cabinet medical.
 • Bucatarie profesionala proprie.
 • Nutritie echilibrata.
 • Cladire spatiosa si luminosa.
 • Sistem de supraveghere video.
 • Grupuri sanitare.
 • Curte de 800 mp.
 • Centre de interes.
 • Biblioteca activa.
 • Materiale didactice diverse.
 • Jocuri si jucarii relevante.
 • Jetoane, planse si carti potrivite fiecarei varste in parte.
 • Sali cu mobilier adaptat varstelor prescolare, special conceput pentru a evita orice incident posibil

Cresa sector 6, gradinita privata si cresa, Gradinita prelungirea Ghencea, Cresa Ghencea, Gradinita particulara…

top