Ce spun parintii?

“Când vine vorba de grădinite,pentru noi exista doua categorii: Gradinita Georgi și ……restul. Aici am înțeles ce înseamnă sa știi sa alegi o gradinita in funcție de nevoile unui copil mic și sensibil. Recomandam cu toată încrederea aceasta gradinita părinților care își doresc copii sănătoși fizic și mintal ”

Alina Trusca - Grupa mica

“De când am pășit în această grădinița mi s-a luminat sufletul! Am știut că e ceea ce trebuie pentru copilul meu. O recomand din toate punctele de vedere, personal amabil, drăguț și grijuliu cu copiii noștri, activități atractive , curățenie și săli mari și luminoase. ❤️ ”

Alina Georgescu - Grupa baby

“O gradinita care a creat un mediu foarte placut pentru copii, sali spatioase si luminoase, curte mare si folosita din plin ? copii scosi afara in fiecare zi, personal dedicat si competent, meniu sanatos. Eu, ca parinte, nu am ce sa reprosez si imi las in fiecare zi copilul cu incredere si inima impacata ca am facut cea mai buna alegere. Felicitari si multumiri!! ”

Loredana Chitu - Grupa baby

“Personal prietenos, blând și bine pregatit, activități diverse, centrate pe copii, spațiu vast, bine organizat si foarte curat, management implicat si dedicat. Pentru noi, cele mai importante indicii ca am ales bine au fost adaptarea facila, bucuria copilului de a merge la grădiniță si evolutia sa. Recomand cu drag! ”

Iacob Katy - Grupa mica

“Recomand cu mare incredere, este un loc minunat in care se pune mult accent pe nevoile și cerintele copilului, experiențe de învățare utile și distractive. Doamnele sunt minunate si se ocupa de toti copiii cu multa rabdare, dragoste si caldura. Felicitari tuturor pentru modul profesionist si familiar prin care au grija de piticii nostri.”

Andreea Dobrinescu Dima - Grupa mica

“O gradinita minunata unde copilul nostru s-a adaptat foarte repede, a fost primit cu multa caldura si afectiune. Fiecare copil primeste toata atentia si ingrijirea de care are nevoie, activitatile sunt adaptate nevoilor si varstei fiecaruia. Aici, copilul se bucura de o educatie frumoasa, atentie, afectiune, meniu sanatos, un loc frumos cu multe posibilitati puse in favoarea copiilor, un loc unde invata multe lucruri si unde merge cu placere dimineata. Felicitari pentru ceea ce faceti si pentru ideile creative pe care le puneti in practica. Multumim personalului pentru imiplicarea in totalitate in dezvoltarea armonioasa a copiilor si recomandam cu drag aceasta gradinita! ”

Ramona Pinete - Grupa Baby

“Un loc exceptional unde copilul meu s-a adaptat perfect, desi este foarte atasat de mami! Doamnele sunt femei minunate, se ocupa de toti copiii cu aceeasi dragoste, rabdare si caldura! De multe ori am vazut cum copilul este tinut in brate, alintat, mangaiat, sarutat, iar acest lucru imi da incredere ca am facut cea mai buna alegere pentru copilul meu! Zilnic au activitati care mai de care mai interesante si atractive, iar seara, acasa, bebe incearca sa reproduca, sa imi arate cum a facut el la gradi! Recomand gradinita cu cea mai mare incredere! ”

Georgiana Dragoiu - Grupa Baby

“O grădinița primitoare, spațioasă, cu bucatarie proprie și meniu realizat de către un medic nutriționist. Aici am descoperit persoane minunate, implicate in tot ceea ce fac. Mulțumim întregului personal pentru dedicarea și dragostea oferite copiilor noștri, dar in mod special doamne educatoare “ Daia” (Dana) datorită căreia venim cu drag la gradi zi de zi. Va mulțumim pentru ca existați!”

Oana Crisu - Grupa Baby

“Gradinita este foarte bine compartimentata. Curtea este foarte mare. Personalul este mai mult decat pregatit. Gradinita are si bucatarie proprie, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Cel mai important aspect este atasamentul si rabdarea pe care doamnele o au fata de cei mici. Fetita mea este foarte selectiva si mare mirare a fost cand am vazut ca inca din prima saptamana s-a atasat de doamnele educatoare. Recomand cu incredere Gradinita Georgi. Multumim doamnelor pentru tot! ?”

Diana Andreea Botogan - Grupa Baby

“Inscrierea lui Eduard la gradinita Georgi a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o!Dupa un studiu de cateva luni bune,in care am “rascolit” toata zona de gradinite am reusit sa fac alegerea perfecta sau mai exact am gasit mediul perfect!Armonia din interior l-a ajutat foarte mult in dezvoltarea personala si pe aceasta cale tin sa le multumesc fetelor,respectiv personalului, pentru calmitatea si respectul ireprosabil de care dau dovada.Mancarea este adaptata copiilor dinsimplul fapt ca meniul saptamanal este facut de catre un medic nutritionist si tin sa mentionez ca este foarte buna si chiar conform standardelor de calitate!Copilul meu in momentul in care ii mentionez ca este necesar sa mergem la gradinita asociaza cu “papa bun” si bineinteles cu “Nana”(Dana)de care s-a lipit din prima saptamana in care a pasit in gradinita si de care este extrem de atasat!Cautam un loc plin de iubire;l-am gasit!Totul se face sub atentia doamnei Georgiana care este activ implicata si sustine un stil de parenting documentat si actual pe care l-am imbratisat imediat.De astfel de persoane am nevoie in viata copilului meu!Va multumesc si recomand cu cea mai mare caldura!!!”

Alina Cotruta - Grupa baby

“Tinand cont de varsta frageda a copilului meu, am cautat: afectivitate, curatenie, spatiu larg, luminos si oameni pasionati de meseria pe care o exercita. Aici le-am gasit pe toate. Georgi si Alex sunt intotdeauna deschisi la discutii si aproape de nevoile tuturor copiilor. Recomand cu incredere! ”

Daniel Daniliuc - Grupa baby

top